TEAM > GENT - MEETJESLAND >

WAAS & DENDER | AALST - VLAAMSE ARDENNEN | GENT - MEETJESLAND | ANTWERPSE KEMPEN | ANTWERPEN METROPOOL | LIER-MECHELEN | LEIESTREEK | MAASLAND | LEUVEN - HAGELAND | GROENE GORDEL - BRUSSEL | HASPENGOUW | LIMBURGSE KEMPEN | KUSTSTREEK | WESTHOEK | 
 
Regio Merelbeke

Ik ben Marianne en ik woon in Merelbeke.

Momenteel ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij een verzekeringsmakelaar.

Naast mijn drie kinderen heb ik ook twee sphinx katten, Jolly en Scofield. Mijn hele leven ben ik al een dierenvriend en heb ik huisdieren gehad. Toen ik klein was, hadden we een grijze roodstaart papegaai, dwergpapegaaien, een konijn en een cavia. Later waren dat kippen en een kat. Regelmatig ga ik wandelen met de hondjes uit het asiel.

Ik ben super enthousiast om voor jullie dieren te mogen zorgen en sta in voor de regio Merelbeke en omstreken, Gentbrugge en Ledeberg.

 

 

 
 
Regio Zelzate

 Hallo, ik ben Katleen en ik heb al heel mijn leven een groot hart voor  dieren. Ik ben opgegroeid met honden en een hele grote passie voor  paarden.

Ook tijdens mijn deeltijdse job als begeleidster in een  dagcentrum voor volwassen mentaal gehandicapten, draag ik zorg voor  varkens, kippen, eenden, cavia's, konijnen en geiten en gaan we ook  wekelijks helpen op een kinderboerderij.
Thuis hebben we op dit moment,  naast onze 4 kinderen :-), een hond, een ezel, een geit, 2 kippen en een  haan. Samen met Mika, onze Jack-A-Poo, doe ik af en toe aan agility. Een  leven zonder dieren zou ik mij niet kunnen voorstellen!

Ik kom met veel  plezier jullie dieren verzorgen in de regio Kaprijke, Assenede en  omstreken."

 
 
Regio Merelbeke

Hallo, ik ben Gerda (62), maar iedereen noemt me Pooh (jaja, naar Winnie-the-..) van toen ik nog een heel klein meisje was. Ik heb talen gestudeerd en gaf vele jaren les.

Ik ben opgegroeid met een heel lieve Pyreneese berghond. Een Groenendael , een Tervurense en een  Mechelse herder zijn na mekaar trouwe maatjes geweest. Ook zogenaamd “kleinvee” is me niet vreemd. Toen mijn zoon klein was, leefden we in een boerderijtje, en zorgden we voor onze schapen, ganzen, kippen, konijnen, de poes, een cavia en twee waterschildpadjes.

Ik heb mijn hele leven dieren om me heen gehad, en mis die nu, na een verhuis naar een appartement in de stad. Ik kijk er dus echt naar uit als Cat-Alicious-oppasser aan de slag te kunnen. Als actieve vroeg gepensioneerde heb ik veel vrije tijd, zowel overdag als ’s avonds. Een last-minute-opdracht voor U en geen opvang voor uw huisdieren? Ik kan heel vaak meteen paraat staan, ook om te overnachten als dat nodig zou zijn. Na 50 jaar dagelijkse ervaring met dieren, ben ik nu de opleiding dierenartsassistent aan het volgen.

Ik ben verantwoordelijk voor de regio Merelbeke, De Pinte-Zevergem, Sint-Denijs-Westrem en Sint-Martens-Latem. Tot binnenkort!

 Regio Maldegem

Ik ben Shari uit Adegem.

Ik ben opgegroeid op een landbouwbedrijf en heb nog steeds een groot hart voor dieren. Ik woon op een hobbyboerderij met shetlandpony’s, schapen, katten, kippen, vlaamse reuzen, cavia’s, dwergkonijnen en waterschildpadden.

Ik heb landbouw gestudeerd en werk nu als  leerkracht dierenzorg, op school geef ik les over heel wat dieren en hebben we ook heel veel dieren.

Ik ben beschikbaar in en rond Maldegem om jullie dieren te komen verzorgen!

          

                       


  
RECENTE BLOG POSTS
 

27-04-2018 : Partnership Thomas Cook & Neckermann

04-04-2018 : Artikel HLN

19-12-2017 : Prijsaanpassingen 1/1/2018

14-06-2017 : RADIO 2

01-06-2017 : Wedstrijd 5-jarig bestaan!

21-12-2015 : Hondenwandeling zondag 3 april 2016

07-12-2015 : 10.000 Facebook fans

23-06-2015 : ATV op bezoek

28-04-2015 : THOMAS COOK PARTNERSHIP

04-10-2014 : VEELGESTELDE VRAGEN

03-10-2014 : Cat-Alicious in de Krant van West-Vlaanderen

05-10-2013 : Maxi Zoo partnership